7 Ocak 2014 Salı

Genç Gösteren Saç Modelleri

Yüzümüzü çevreleyen saçları doğru renk ve modelle kullanarak daha genç bir görünüm elde etmek mümkündür. İşte sırlar...

Kalın telli ve parlak saçlar daha sağlıklı görünür. Uygun ürünlerle saç bakımı yapmanın dışında sağlıklı beslenme de çok önemlidir. Yeşil çay, A, B, C ve E vitaminleri bakımından zengin beslenme saçların daha hızlı uzamasını sağlar.

Yandan ayrılan k...ahkülleri tercih edin. Dışa doğru hareketlenen kahküller dikkati yüzden uzaklaştırarak daha yumuşak bir görünüm verir. Yoğun kahkülleri alın çizgilerini gizlemek için kullanabilirsiniz. Ancak göz altı torbalarınız ve çizgileriniz varsa dikkati bu noktalara toplayacağı için yoğun kahkülü tercih etmemelisiniz.

İlerleyen yaşlarda uzun saça verilen rağbet de azalır. Ancak belli noktalara dikkat ederek uzun saç kullanabilirsiniz. Yüzü tam olarak çevreleyen düz fönlü saçlardansa daha yumuşak dalgaların olduğu uzun saçları tercih edin. Bu modeller boyun çizgilerinin daha az dikkat çekmesini sağlar

Eğer yüz şekliniz uygunsa bob kesimleri tercih edebilirsiniz. Bu kesimler modern bir hava verir. Yüz şeklinize göre asimetrik veya katlı bob modeli kullanabilirsiniz.

İnce telli saçlarınız varsa omuz hizasında hatta daha kısa kesimleri tercih edebilirsiniz katlı kesimler dolgun ve havalı bir görünüm sağlar.

Saçınızın kesimi kadar rengi de çok önemlidir. Ten renginizi daha çok ortaya çıkaran renkleri tercih edin. Renk seçimi yaparken orijinal saç renginizi dikkate alın. Açık tonları seviyorsanız saç renginizi iki ton açığını boyatıp üzerine gölge yaptırabilirsiniz. Bunun dışında çok açık tonlar sizi daha soluk gösterebilir. Yine çok koyu renkli saçlar yüzdeki yorgun görünümü vurgular ve sert bir ifade verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder